Rólunk

Vállalkozásunk 1993 óta van jelen a magyarországi piacon.
Az első években kizárólag végfelhasználóknak szállítottunk forgácsoló és kéziszerszámokat, csiszolótermékeket, elektromos kisgépeket, munkavédelmi eszközöket.

1999-ben megkaptuk a lehetőséget az amerikai IMCO Carbide Tool Inc. szerszámgyártó vállalat kizárólagos magyarországi disztribútoraként az általa gyártott keményfém forgácsoló szerszámok és csiszolótermékek forgalmazására. Ettől kezdve csak ezekre a termékekre fókuszáltunk, szerettük volna ismertté és elismertté tenni ezt a márkát Magyarországon, egyrészt közvetlen értékesítéssel, másrészt viszonteladói hálózat kiépítésével.

Az IMCO elismert vezető szerepet tölt be a forgácsolószerszám-technológiák terén, az általa gyártott szerszámok a fémmegmunkálás új korszakára készültek, egyedi konstrukciók, melyek intelligensebben, simábban és hihetetlen pontossággal futnak.
Az IMCO által gyártott és cégünk által forgalmazott termékek teljes mértékben megfelelnek a legmagasabb ipari követelményeknek.

1977 óta az IMCO küldetése, hogy egyre magasabb megmunkálási termelékenységet biztosítson ügyfeleinek világszerte. Ezt a célt újra és újra elérték az iparágban egyedülállóan nagy teljesítményű maró- és turbómaró termékeivel.

Ennek a törekvésnek a legnagyobb elismeréseként az IMCO néhány évvel ezelőtt tagja lett az IMC Csoportnak (International Metalworking Companies), amely az innovációról és a kiváló termékekről ismert globális vállalat.
A 15 vállalatból álló konglomerátum világelső az autóipar, a repülőgépipar, valamint a szerszám- és formagyártás területén.

Együtt közösen folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink gyors, szakszerű kiszolgálásban részesüljenek és partnereink elégedettek legyenek.

Tekintse meg teljes turbómaró kínálatunkat!